2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Alanında uzman ve sertifikalı kökçılarımızın katkıları ile her projeye isabetli yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve ihtimam kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir hizmete ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

İstenmeyen bir vaziyet meydana vardığında önemi bir anda dirimsel bir seviyeye çısoy yangın kapıları, bu sebeple elden her teamülletmenin mevla olması gereken kapılar arasındadır. Vadiında mütehassıs ekiplerin kurması ve TSE standartlarına yönlü şekilde üretilmeleri çıkış noktasında güvenli bir düzlükın yaratılmasını sağlayabilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de esrarı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli zemin oluşturur.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne çın panik pas kolu bulunmasıdır.

Gücvenliğiniz kucakin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler müstamel apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın bapsı elbette hizmet yapılmalıdır? Yangın kapıları manzum hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve Yangın Çıkış Kapısı kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrolör edilmesini muhtevaerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sakarya'da skolastik Ferizli Uray Başkanı Ahmet Itici'un uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirmesine ilişkin 4 şüpheli denetlemena hileındı.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya kârleri nedeniyle kapılar beis görmez.

Report this wiki page